Web Analytics Made Easy - Statcounter

رکورد فعالیت های مرکز آموزش مدیریت دولتی در سومین هفته دیماه شکسته شد. 84 عنوان فعالیت آموزشی و پژوهشی مرکز با میانگین 14 عنوان دوره و کلاس زنده در هر روز هفته از تاریخ ۲۰ لغایت ۲۶ دی ماه ۱۳۹۹ برگزار می شود.

به گزارش برنا به نقل از روابط عمومی مرکز آموزش مدیریت دولتی، مرکز آموزش مدیریت دولتی برنامه‌ها و فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی خود را جهت بهره برداری و اطلاع رسانی آسان و گسترده به جامعه هدف خود که مدیران و کارکنان نظام اداری کشور هست، از طریق درگاه مرکز به نشانی (www.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

smtc.ac.ir) همواره به صورت هفتگی اعلام می کند. از این رو در هفته جاری برنامه زمان بندی فعالیت های مرکز آموزش مدیریت دولتی از تاریخ ۲۰ لغایت ۲۶ دی ماه ۱۳۹۹ در ۸۴ عنوان فعالیت اعلام شد که بیانگر اوج گرفتن فعالیت های مرکز در سومین هفته دی ماه است.

 برگزاری دوره های تربیت ارزیاب به صورت همزمان برای فراگیرانی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و شرکت سهامی سازمان آب و برق استان خوزستان، سازمان زندان ها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خوزستان و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران، همچنین برگزاری کانون ارزیابی شایستگی عمومی مدیران در استان گیلان و نیز تداوم کلاس های زنده توسعه شایستگی و کلاس های زنده آموزشی مدیران و کارکنان و تولید برنامه اخبار تصویری نظام اداری کشور در کنار تولید محتوای منابع آموزشی و چندرسانه‌ای را می‌توان از مهم‌ترین فعالیت‌های این هفته برشمرد.

 گفتنی است براساس این برنامه، 5 دوره تربیت ارزیاب حرفه ای بالغ بر 2300 نفر ساعت، 10 کلاس زنده از مجموعه دوره های توسعه شایستگی مدیران برای 734 فراگیر از دستگاه های اجرایی با 2936 نفر ساعت و 5 کلاس زنده از مجموعه دوره های آموزشی مدیران و کارکنان برای 400  فراگیر از سازمان غذا و دارو بالغ بر 760 نفر ساعت و نیز ۲۵ آزمون غیرحضوری ویژه کارکنان و مدیران پایه، میانی و ارشد برای فراگیرانی از نهاد ریاست جمهوری، استانداری همدان، سازمان حج و زیارت، دانشگاه پیام نور، سازمان نقشه برداری کشوری، شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)، مرکز الگوی اسلامی ایرانی- پیشرفت، سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور از طریق سامانه جامع آزمون های الکترونیکی مرکز (azmoon.smtc.ac.ir) برگزار می گردد که در مجموع در 5 آزمون ویژه مدیران پایه، 38880 نفر ساعت و در 5 آزمون ویژه مدیران میانی 5226 نفرساعت و در 4 آزمون ویژه مدیران ارشد 102 نفرساعت شرکت دارند.

استقبال کارکنان نظام اداری کشور از دوره های آموزشی الکترونیکی و آزمون های عمومی به گونه بوده است که تاکنون بیش از هشت میلیون نفرساعت (8,669,335 نفرساعت) در دوره های الکترونیکی و کلاس های زنده مرکز آموزش مدیریت دولتی شرکت داشته اند که می تواند آن را گامی بلند در آموزش نظام اداری کشور و پیام آور بهره وری در دستگاه های اجرایی دانست.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مرکز آموزش مدیریت دولتی مرکز آموزش مدیریت دولتی فعالیت های مرکز نظام اداری کشور نفر ساعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۶۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون‌ پذیرش مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی در خردادماه

رئیس مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی از برگزاری از آزمون‌ پذیرش مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی در خردادماه امسال خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازقم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین زارعان در جمع اصحاب رسانه، ضمن تبریک روز معلم، بحث تربیت را از مهم‌ترین رسالت‌های این مؤسسه برشمرد و در تبیین فلسفه تشکیل مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی، اظهار داشت: معارف دینی و آموزه‌های الهی در سه بخش اعتقادات، اخلاقیات و احکام و شریعت خلاصه و تقسیم می‌شود.

 وی با بیان این که در جوامع اسلامی بخش احکام، رفتارها، شریعت و مناسک تا حدود زیادی موردتوجه قرار می‌گیرد، افزود: متأسفانه بخش مهمی که کمتر بدان توجه می‌شود، بخش باورها و اعتقاداتی است که فلسفه دین متکفل آن است.

زارعان بخش اعتقادات و باورها، را عرصه پاسخ به شبهات فلسفی و اعتقادی برشمرد و گفت : در حوزه اعتقادات و باورها عرصه فراگیر مباحث اخلاقی که مرزهای دینی را در می‌نوردد، جایگاه بخشی نشده، کمتر موردتوجه قرار گرفته است.

 رئیس مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی ضمن اشاره به فقدان مهندسی‌های علمی برای تجلی اخلاق اسلامی در جامعه، خاطرنشان کرد: در سطح جامعه اسلامی بیش از آنچه که در مقام نظر و سطح دانش دچار مشکل باشیم، در مقام رفتار و سبک زندگی دچار چالش هستیم.

 وی تصریح کرد: آنچه امروز در جامعه انسانی شاهد آن هستیم، به‌ویژه در قضیه فلسطین و غزه که بیت الغزل مباحث و مسئله نخست جهان اسلام است، بیش از آن که معارضه نظامی و سیاسی باشد، شاهد بداخلاقی در جوامع انسانی هستیم.

 زارعان افزود: امروز در جبهه اسلامی مقابله با رژیم صهیونیستی، شاهد بزرگ‌ترین شاخص‌های اخلاقی هستیم که در غزوات نبوی نیز روی می‌داد؛ در مقابل رژیم صهیونیستی بدترین بد اخلاقی‌ها را رقم می‌زند.

 رئیس مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی با بیان این که در قضیه غزه هر آنچه از بی‌اخلاقی، بداخلاقی و زیر پا گذاشتن معیارهای اخلاقی به ذهن بیاید، اتفاق می‌افتد، یادآور شد: امروز شاهد قتل‌عام فجیع زنان و کودکان هستیم و دایره المعارف پرآوازه بی‌اخلاقی‌های غربی در غزه روی می‌دهد.

 وی به مشکلات سبک زندگی جوامع اسلامی و انسانی اشاره و ضعف‌های اخلاقی سطوح مختلف اجتماعی را موردتوجه قرار داد و اظهار داشت: تمام بی‌ملاحظگی‌ها و عدم رعایت حقوق یکدیگر بیش از رضایتمندی، اضطراب‌های فراوانی را در زندگی ایجاد می‌کند؛ در جامعه نیازمند ارتقای تحقق دانشی اخلاق و توجه عملیاتی به این مهم هستیم.

 زارعان ضمن اشاره به ظرفیت‌های پویای مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی تصریح کرد: مؤسسه اخلاق باتکیه‌بر توان دانشی حوزه‌های علمیه و تقویت ارتباطات دانشگاهی، موفق شده رشته‌های مرتبط بااخلاق اسلامی را ناظر به نیازهای حوزه‌های دانشی مختلف راه‌اندازی نماید. این مؤسسه در زمینه اخلاقی، تربیتی و مشاوره با مجوز وزارت علوم فعالیت‌های گسترده‌ای را رقم زده است.

 وی با بیان این که مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی هم‌زمان با بحث دانشگاهی فعالیت آموزشی را در قالب مرکز تخصصی حوزوی تعلیم‌وتربیت اسلامی دنبال می‌کند، خاطرنشان کرد: پژوهشکده تهذیب، انتشارات اخلاق اسلامی، مرکز مشاوره و خدمات روان‌شناختی آلاء و نیز مرکز رسانه‌ای مرآ با محوریت اخلاق و تربیت از مهم‌ترین رویکردهای مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی است.

 رئیس مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی یادآور شد: در کنار پرورش نیرو و تربیت نیروهایی که مسلط به دانش اخلاق و تربیت هستند، متعهد هستیم تا امتداد اجتماعی بازدهی کارها و اقدامات صورت‌گرفته را در حوزه‌های اشتغال آفرینی اخلاقی و ارتقای بازدهی‌های معرفتی عرصه‌های نظری و دانشی اخلاق اسلامی دنبال نماییم.

 زارعان گزارشی از پذیرش بالغ بر 400 نفر از طلاب سطح 2 حوزه ارائه و با بیان این که تا کنون 200 نفر از این عزیزان پایان‌نامه‌های خود را دفاع کرده‌اند، گفت: شکل‌گیری فعالیت راهبردی میثاق مشترک واحدهای این مؤسسه است که با تمرکز بر کیفی بخشی فعالیت‌ها، این مهم را مبتنی بر نگاه حوزوی - دانشگاهی و علمی - عملی به حوزه اخلاق پیگیری می‌کند.

 وی سیاست حکمت بنیانی را از دیگر اهداف این مؤسسه برشمرد و با بیان این که زمینه‌های حکمی کار و کیفیت‌گرایی علمی همواره ملاک قرار گرفته شده است، تصریح کرد: تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در رأس تمام مباحث مؤسسه آموزش عالی اخلاق قرار دارد. بخش اخلاق و معنویت بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی محوری‌ترین فعالیت این مؤسسه برای تقویت همراهی حوزه و دانشگاه در عرصه اخلاق اسلامی است.
رئیس مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی عنوان کرد: این مؤسسه در ترسیم اهداف و شکل‌دهی رسالت‌ها، مرهون تلاش‌های علامه مصباح یزدی است که در خصوص تحول علوم‌انسانی در حوزه‌های علمیه و بحث اسلامی‌سازی علوم‌انسانی کارهای ژرفی را رقم زده است.

زارعان در بخش پایانی سخنان خود گزارشی از پذیرش طلاب سطح 2 در رشته‌های اخلاق اسلامی، مشاوره و روان‌شناسی اسلامی، اخلاق کاربردی و... ارائه کرد و اظهار داشت: طراحی دوره‌های کوتاه‌مدت در عرصه‌های مختلف دانش اخلاق اسلامی از دیگر رویکردهای مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی است.

 وی خاطرنشان کرد: تربیت اسلامی، اخلاق اسلامی، مشاوره اسلامی، برنامه‌ریزی آموزشی، مدیریت آموزشی و نیز نیازهایی که در بخشی از فعالیت‌های حوزه و آموزش‌وپرورش اعم از برپایی دوره‌های تربیت مربی کودک و نوجوان و مباحث مربوط به روان‌شناسی و فعالیت‌های ترکیبی دنبال می‌شود، از دیگر رویکردهای این مجموعه است.

 زارعان گزارشی از آزمون‌ پذیرش مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی در خردادماه امسال ارائه و بر اهمیت جهت‌دهی تحصیلی طلاب تأکید کرد و افزود: پیگیری و ارائه تحصیلات تخصصی در رشته‌هایی که بازدهی اجتماعی آن ناظر به رسالت دینی حوزه‌های علمیه در بسترهای مختلف اخلاقی است، از جمله رسالت‌های مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از معلم‌بلاگری تا عجیب‌ترین هدیه‌ برای روز معلم!
  • معلم نمونه سیستان و بلوچستان از رمز موفقیت خود می‌گوید
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول، غیرقانونی است
  • آزمون‌ پذیرش مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی در خردادماه
  • مدیران فرهنگی به احیای آموزش هنر خوشنویسی توجه داشته باشند
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در یزد
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • شروع مسیری هیجان‌انگیز با مهدکودک