Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از مرکز آموزش مدیریت دولتی، علی اکبر اولیا در  یازدهمین نشست آنلاین تجارب مدیران در سال جاری با هدف انتقال دانش و تجربه به مدیران دستگاه‌های اجرایی که توسط مرکز آموزش مدیریت دولتی برگزار شد، افزود: موضوع کرامت و ارزش انسان مساله ‌ای است که در برخی از جوامع بشری به باد فراموشی سپرده شده اما باید با بازنگری در آموزش و پرورش خود سبب ارتقای این مفهوم در میان نسل امروز و فردا باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: محیط و فضای اداری باید مملو از آموزش و آرامش باشد به گونه ای که نه تنها مدیران و کارکنان بلکه ارباب رجوع هم پیام های مدیریتی را احساس کند و با بهره گیری از فناوری اطلاعات، سرعت ارائه خدمات و بازخوردهای متفاوت را با سیستم های مجازی و رایانه ای بهتر درک کرد. البته بهره گیری از منابع و امکانات و استفاده از طرح، برنامه و آمار برای مدیریت پویا و کارآمد نیز ضروری است.

تاثیر آموزش بر تمدن سازی

اولیا در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تأثیر و اهمیت آموزش های محیطی افزود: آموزش و به تبع آن محیط های آموزشی، بیشترین اثر و نقش را بر ذهنیت و تمدن سازی جوامع به عهده دارند.

وی تصریح کرد: انسان همواره در تعامل با محیط است و این تعامل به صورت دو سویه رخ می دهد. انسان ها در محیط اجتماعی مثل جامعه، محل کار، خانه و ... تجاربی را به دست می‌آورند که بسیاری از رفتارها و کردارها ریشه در این آموزش ها دارد و شخصیت انسان بر اساس آموزش های محیطی شکل می‌ گیرد. به همین دلیل آموزش های محیطی اهمیت دارد و مدیران باید به آن توجه نمایند. از این رهگذر، بسیاری از تجارب مدیریتی برآمده از این آموزش ها است.

اولیا با تأکید بر داشتن نگرش کار تیمی در حل مسائل پیش روی مدیران بیان داشت: همواره نگرش کارتیمی در حل مسائل مدیریتی می تواند مشکل گشا باشد. در دهه ۶۰ پس از آنکه وارد دانشگاه پلی ‌تکنیک در رشته عمران شدم، مسئولیت صدا و سیمای یزد را برعهده گرفتم و این اولین تجربه مدیریتی من بود اما با ایجاد تیم و بهره‌گیری از فارغ ‌التحصیلان دانشگاه‌هایی ازجمله پلی تکنیک، شریف و... گره‌های کاری را یکی پس از دیگری گشودیم.

وی تاکید کرد: پیش از هر چیز باید دانست که انتخاب و چیدن تیم درست خود زمینه ساز بسیاری از پیشرفت ها است و این گونه از سرپرستی صدا و سیمای مرکز یزد وارد شبکه دوم سیما شدم.

حل چالش ها با توانمندسازی کارکنان 

استاندار اسبق کهگیلویه و بویراحمد در بخش دیگری از سخنانش با پذیرش مشکلات و چالش های مدیریتی و ارائه راه حل مناسب و تصمیم گیری سازنده ادامه داد: در جهان رقابتی امروزی، یکی از ابزارهای مهم برای ایجاد تحول و بقای سازمان و رسیدن به هدف ها و رسالت های موردنظر، عنصر انسان است.

وی اضافه کرد: نقش انسان در سازمان و نوع نگاه به او، سهم بسزایی در موفقیت یا شکست سازمان خواهد داشت. به همین دلیل مدیران منابع انسانی می‌ توانند از طریق توانمندسازی کارکنان خود این چالش‌ ها را رفع کرده یا از بروز اکثر آنها پیشگیری کند. کارکنان توانمند نیز در جهت رفع چالش‌ ها با مدیران نهایت همکاری و مشارکت را خواهند داشت. زیرا در توانمندسازی منابع انسانی، انگیزه، مشارکت، تعهد، خلاقیت و وفاداری نهفته است.

اولیا با اشاره به تجربه حضورش در استانداری یزد اظهار داشت: ابتدا ساختمانی کوچک و قدیمی را به بخش عمرانی اختصاص داده بودند و از همان بدو ورود کوشیدیم تا محیط را ارتقاء ببخشیم و فضای موجود را برای کارکنان و ارباب رجوع بهبود ببخشیم و موفق هم شدیم.

اولیا ضمن اشاره به تأثیرات آموزش های محیطی و نقش مثبت مرکز آموزش مدیریت دولتی گفت: در آن سال ها حضور در دوره های مدیریتی که در مرکز آموزش مدیریت دولتی برگزار می شد، بسیار ارزشمند و کارآمد بود زیرا بسیاری از استادان و فرهیختگان عرصه مدیریت و نظام اداری کشور این دوره ها را برای مدیران ارشد نظام به اجرا درمی آوردند. به همین دلیل بسیاری از آموخته های مدیریتی و آموزش‌ های محیطی خود را وام دار مرکز هستم و امروزه نیز این مرکز می تواند نقشی کلیدی در ارتقای آموزش های نظام اداری کشور ایفا نماید.

نماینده یزد در دوره هشتم مجلس شورای اسلامی با اشاره به برخی اقدامات دیگرش در استان یزد بیان کرد:  براساس مطالعات و تجارب عملی برخی طرح های مهم را در استان کلید زدیم. طرح سیل ها و خشکسالی را اجرایی و تلاش کردیم با ساخت سازه های حفاظتی در استان از هدر رفت آب جلوگیری کنیم. طرح دوم ما ترافیک بود. می توان گفت اولین استانی بودیم که در بحث ترافیک ورود پیدا کرده تا شاهد کاهش تصادفات و کار اورژانس و ... باشیم.

استاندار اسبق کهگیلویه و بویراحمد به برخی اقدامات در این استان اشاره و تصریح کرد: براساس پژوهش های انجام شده و براساس ظرفیت‌های آمایش ملی و سرزمینی، ما محور مفقوده ای را پیدا کردیم و آن ارتباط بین خراسان به خوزستان بود که چگونه این ارتباط برقرار شود. در طی دو سال حضورم در این استان کوشیدم این مهم تحقق پیدا کند. همچنین در حوزه زیرساخت ها و راه های ارتباطی تلاش فراوانی صورت پذیرفت.

وی ادامه داد: زیرا توسعه گردشگری و بهره گیری از منابع طبیعی مستلزم توسعه راه‌ ها و زیرساخت‌ ها بود که بخشی انجام شده و در حال اجراست. در زمان تصدی استانداری همواره  تأکید بر استفاده از کارهای کارشناسی شده بود و کوشش در هم افزایی از واحدهای مختلف داشتم. به عنوان نمونه جلسات هفتگی با همه همکاران و کارشناسان و نخبگان هر حوزه داشتیم که تازه های علمی را ارائه می‌دادند.

اراده جمعی رمز موفقیت ماست

اولیا در بخشی دیگر از سخنانش به مدل مدیریتی خود اشاره و آن را دارای شش محور دانست و گفت: کرامت انسانی، سازمان های یادگیرنده، مدیریت دانش، فناوری اطلاعات، بهره‌گیری از منابع و امکانات و استفاده از طرح، برنامه و آمار.

استاندار اسبق کهگیلویه و بویراحمد با بیان لزوم سیاست زدایی در عرصه مدیریت استانی گفت: استاندار مسئول سیاست های کلی دولت است. اگر خواهان خروجی ایده‌ آل در استان هستیم باید شاهد یک هماهنگی، همکاری و همیاری همه دستگاه ها و سازمان های استانی باشیم و استاندار حلقه ارتباط استانی است و باید به دور از سیاست زدگی و فشار خواص، این روابط را هر روز تقویت و مستحکم تر نماید.

وی با تأکید بر اهمیت جانشین پروری در نظام اداری افزود:جانشین ‌پروری نیازمند نگاه بلندمدت از سوی مدیران با تجربه و سرمایه‌گذاری برای آینده کشور است. کشف استعدادها توسط مدیران بلندپایه و پرورش‌ آن‌ها بهترین روش برای پیشبرد اهداف مدیریتی سازمان در بلندمدت است.

اولیا تاکید کرد: این موضوع با جوان‌گرایی به صورت مطلق تفاوت مشخصی دارد. در استان کهگیلویه و بویراحمد، یکی از چالش های اساسی، فشار خواص بر انتصابات و پست های مدیریتی بود. البته با انجام برخی اقدامات اثر این فشارها را خنثی کردیم. برای مثال در انتصاب یک فرماندار، هشت ماه صبر و سپس با تحقیق، فرد شایسته را منصوب کردم.

استاندار اسبق کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: به طور کلی براین باورم اگر بتوان از تمام ظرفیت های موجود و نیروهای نظام به دور از گرایش و تکیه بر دانش و مهارت و قدرت مدیریتی آنها بهره برد می توان مشکلات کشور را سروسامان داد. بنابراین اراده جمعی رمز موفقیت ما است.

برچسب‌ها ریاست مرکز آموزش مدیریت دولتی زهرا احمدی پور مرکز آموزش مدیریت دولتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: زهرا احمدی پور مرکز آموزش مدیریت دولتی زهرا احمدی پور مرکز آموزش مدیریت دولتی اخبار کنکور مرکز آموزش مدیریت دولتی آموزش های محیطی بهره گیری آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۱۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: شهرگاه، تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست، چراکه نیازهای پژوهشی ما به‌صورت نظام‌مند شناسایی و به اطلاع دانشگاهیان خواهد رسید تا در اجرای این پروژه‌ها با مدیریت شهری مشارکت داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مرتضی نصوحی امروز _سه شنبه یازدهم اردیبهشت_ در حاشیه نشست شهرگاه (هم‌اندیشی دانشگاه و مدیریت شهری) با موضوع حمل‌ونقل و ترافیک اظهار کرد: برنامه شهرگاه از تلفیق موضوع شهرداری و دانشگاه گرفته شده است، بدین صورت که بتوانیم یک هم‌نشینی نزدیک بین مدیریت شهری و اعضای هیئت علمی دانشگاه ایجاد کنیم.

وی افزود: در این راستا برنامه‌های شهرگاه در دانشگاه‌های مختلف با موضوعات متنوعی اجرا می شود.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان تصریح کرد: امروز مدیریت شهری با موضوع حمل‌ونقل و ترافیک مهمان دانشگاه صنعتی اصفهان است؛ در این نشست اساتید دانشگاه یافته‌های خود را که در قالب پایان‌نامه، مطالعات و پژوهش داشتند، به مدیران شهری ارائه می دهند.

نصوحی ادامه داد: مدیران شهری در این نشست تلاش می‌کنند تا از این فرصت برای اجرای بهتر ایده‌ها و تجربیات این اساتید استفاده کنند، همچنین از آخرین یافته ها و مطالعات دانشگاهی مطلع شوند که این موضوع می‌تواند در برنامه‌ریزی‌ها و رفع مشکلات موجود نقش به‌سزایی داشته باشد.

وی اضافه کرد: در این نشست‌ها مدیران شهری می‌توانند با اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها آشنا شوند و از این طریق در برنامه‌ریزی‌ها ارتباط نزدیکی برقرار کنند.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: در این نشست به برنامه‌ریزی یکپارچه زیرساخت‌های حمل‌ونقل پرداخته شد و برآورد مدیران شهری و اساتید دانشگاهی بر این بود که در دنیا با استفاده از این روش، حدود ۲۰ درصد از هزینه‌های نگهداری و تعمیرات زیرساخت‌های حوزه حمل‌ونقل کاهش پیدا کرده است و می‌توان گفت، این عددِ قابل‌توجهی بوده است که توانسته پس‌انداز شود.

نصوحی با بیان اینکه شهرگاه، تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست، خاطرنشان کرد: مدیریت شهری مکانیزم‌ها و سازوکارهای مختلفی برای ارتباط با دانشگاه دارد، بدین صورت که شورای پژوهش در مجموعه شهرداری اصفهان وجود دارد، همچنین پیشنهادهای پروژه های پژوهشی دانشگاهیان به مدیران شهری ارائه و بررسی می‌شود و نیازهای پژوهشی ما به‌صورت نظام‌مند شناسایی و به اطلاع دانشگاهیان خواهد رسید تا در اجرای این پروژه‌ها با مدیریت شهری مشارکت داشته باشند.

وی افزود: ما در بخش تحصیلات تکمیلی و دکترا نیز در این زمینه ظرفیت‌های بسیاری داریم که پژوهش‌های آن‌ها می‌تواند حول محور نیازهای جدی مدیریت شهری قرار گیرد و یک فعالیت کاربردی محسوب شود.

کد خبر 749507

دیگر خبرها

  • برگزاری نخستین دوره آموزشی مدیریت بحران ویژه مدیران سازمان منطقه آزاد قشم
  • سود تلفیقی وبشهر به ۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان رسید
  • کارکنان دولت حق دریافت هدیه را نخواهند داشت
  • بخشنامه ممنوعیت دریافت هر نوع هدیه توسط کارکنان دولت به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد
  • افزایش انگیزه سرمایه انسانی، اولویت وزارت نفت
  • داستان روز اول (6+4 نکته درباره جامعه پذیری کارکنان در سازمان)
  • «شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست
  • مشارکت ارتش در اجرای طرح مردم یاری در مناطق مرزی و محروم کرمانشاه
  • نیروی انتظامی آماده تعامل بیشتر با مدیریت شهری است
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است