Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا از اراک ، زهرا احمدی پور  در همایش ملی خط مشی گذاری برای آموزش شایسته مدیریت و کارکنان سازمان‌های دولتی در اراک، افزود: دوره‌های آموزشی این الگوی کشوری از مردادماه امسال کلید می‌خورد و با وجود اینکه شرکت نیروهای مشمول در آن اجباری است، تاکنون تنها بیش از ۵۰ هزار نفر متقاضی شرکت در این دوره‌های آموزشی بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآور شد: بهره گیری از مدیران زن و جوان از برنامه‌های اصلی ارزیابی عملکرد سازمان‌های دولتی است و مقام عالی اجرایی کشور از سازمان امور استخدامی درخواست برگزاری دوره‌های آموزشی برای مدیران در تمامی دستگاه‌های اجرایی را داشته که باید در تمام استان‌ها مورد توجه قرار گیرد.

رئیس مرکز آموزش مدیریت دولتی کشور اضافه کرد: برای پرورش و تربیت مدیران جوان و بهبود شمار مدیران زن کشور الگوهای مدیریتی تمامی کشورهای توسعه یافته جهان مورد ارزیابی قرار گرفته و با شرایط کشور همخوان شده است.

احمدی پور افزود: گنجینه مدیریتی جوان و فراهم آوردن بهره گیری از توان زنان شایسته، آینده کشور را تضمین می‌کند و ارائه دوره‌های آموزش کاربردی در تربیت مدیران با این هدف شروع شده است.

وی ادامه داد: ارائه آموزش‌های مورد نیاز برای مدیران دستگاه‌های اجرایی به این قشر از جامعه کمک می‌کند تا فرآیند تصمیم سازی و تصمیم گیری حکیمانه را بیاموزند چرا که در بهترین شرایط کشور هم اگر مدیری در تصمیم گیری ضعیف باشد مشکلات عمده‌ای در پیش خواهد بود.

رئیس مرکز آموزش مدیریت دولتی کشور اضافه کرد: مهمترین هدف این مرکز در تدوین و ابلاغ برنامه‌های آموزشی، بالا بردن قدرت تدبیر مدیریتی است تا در هر شرایط بتوان تهدیدها و توطئه‌های دشمنان را تبدیل به فرصت کرد.

احمدی پور بیان کرد: مأموریت اصلی مرکز آموزش مدیریت دولتی در دوره جدید فعالیت توسعه دانش تخصصی مدیران و افزایش مهارت‌های عملی آنان است و این مهم بخش باارزشی را از زنجیره فرآیند مدیریتی کشور تشکیل می‌دهد.

وی گفت: پردازش اطلاعات مدیریتی و تحقیقات کارآ در مسائل اداری کشور، رصد موضوعات و ارائه راه حل از ماموریت‌هایی است که سازمان مدیریت دولتی به آن تکلیف شده است.

رئیس مرکز آموزش مدیریت دولتی کشور ادامه داد: نظام اداری کشور حلقه واسط مردم و حاکمیت است و این سیستم در صورتی که موفق و با تدبیر عمل کند، اعتماد عمومی افزایش یافته و سطح امیدواری در جامعه افزایش می‌یابد.

احمدی پور اضافه کرد: رفتارهای سازمانی نظام مند راه دستیابی به توسعه اقتصادی و اجتماعی است و مدیران باید مسائل کلان کشور را شناخته و بر مبنای آن برای آینده کشور برنامه‌ریزی کنند.

وی یادآور شد: کنگره بین المللی آموزش مدیران و کارکنان دولت در ایران با همکاری مؤسسه علوم اداری بلژیک در ۱۸ و ۱۹ آذر ماه سال جاری در سالن اجلاس تهران برگزار می‌شود و که پیش درآمد آن برگزاری پنج همایش استانی است که استان مرکزی میزبان نخستین همایش است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان های کشور جامعه درآمد زنان مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۹۸۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»

مصطفی نخعی به خبرگزاری صدا و سیما همچنین گفت: در حدود ۴ سال گذشته اتفاق خاصی که کشور در صنعت پتروپالایشگاهی به آن نیاز داشته، رخ نداده؛ در حالیکه «این صنعت می‌تواند ارزآور باشد و کشور را در تولید بنزین و فرآورده‌های مورد نیاز دیگر خودکفا کند.»  «پتروپالایشگاه‌ها» مجموعه‌های پالایشگاهی به‌روز و پیچیده‌تر از صنعت پالایشگاهی هستند که محصولات و فرآورده‌های پتروشیمی گسترده‌تری با ارزش افزوده بیشتر تولید می‌کنند.  تبدیل نفت خام به فرآورده‌های سوختی مانند بنزین، نفت گاز تنها هدف پتروپالایشگاه‌ها نیست و فرآورده‌هایی مثل خوراک‌های مورد نیاز مجتمع‌های پلیمری و شیمیایی هم در این مجتمع‌ها تولید و عرضه می‌شوند.  پیشتر و در مجلس دهم، نمایندگان پیش نویس قانونی را برای توسعه صنعت پتروپالایشگاهی با استفاده از «سرمایه گذاری مردمی» به تصویب رسانده بودند.  «قانون حمایت از توسعه صنایع پایین دستی نفت خام و میعانات گازی با استفاده از سرمایه گذاری مردمی» که بخشی از آن در مجلس یازدهم هم اصلاح شد، فرصتی را به پتروپالایشگاه‌های تازه تأسیس می‌دهد که بدون هزینه، خوراک اولیه را برای تولید محصولاتشان دریافت کنند و بعد با دولت تسویه کنند.  معاون برنامه‌ریزی وزیر نفت بهمن پارسال گفته بود که با ساخت طرح‌های پتروپالایشگاهی، ظرفیت پالایشی کشور با افزایش ۳۰ درصدی از ۲.۳ میلیون بشکه به ۳ میلیون بشکه می‌رسد. به گفته هوشنگ فلاحتیان، با قانونی که مجلس برای حمایت از سرمایه‌گذاری مردمی در صنایع پایین‌دستی نفت و گاز تصویب کرده، حدود یک میلیون و ۴۸۰ هزار بشکه ظرفیت پتروپالایشگاهی جدید تعریف شده است.   با این حال سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس از اینکه «برخی مدیران به سرمایه گذاری دولتی در صنعت پتروپالایشگاهی بیشتر از سرمایه گذاری مردمی اهمیت می‌دهند»، انتقاد کرد و گفت: «باید آینده حوزه انرژی و این صنعت به مردم معرفی شود و ضمانت سودآوری از سوی دولت باید وجود داشته باشد تا مردم برای سرمایه گذاری در صنعت پتروپالایشگاهی مشارکت کنند.»  آقای نخعی همچنین گفت که دولت در حدود ۳ سال گذشته از مجلس برای احداث پتروپالایشگاه شهید سلیمانی استان هرمزگان مجوز گرفته، اما این طرح رشد خاصی نداشته است.  او گفت : یکی از علت‌های رشد نکردن طرح احداث پترو پالایشگاه شهید سلیمانی، «بی توجهی به سرمایه گذاری مردمی» است.

دیگر خبرها

  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش تضمین‌گر تعالی کشور است
  • ملایر در میزبانی مسابقات قهرمانی کشور سنگ تمام گذاشت
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • واکنش ایلان ماسک به توافق بلندمدت آمریکا با اوکراین
  • فرش قرمز زیر پای تیمِ جدید استقلال!
  • هشدار به مدیران بابت حجاب اعضای خانواده‌شان!
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»
  • سفر زائران اربعین با خودروی شخصی به عراق؟ | واکنش مهم یک مقام دولتی