Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - رئیس مرکز آموزش مدیریت دولتی با بیان اینکه بعد از جنگ جهانی، تولیدگرایی مسئله جهانی بوده و تقاضا بزرگتر از عرضه شده بود، افزود: دانش مدیریت باید روی تولید گرایی و کیفیت گرایی به عنوان دو مبحث مهم متمرکز شود.

به گزارش روز دوشنبه خبرنگار اقتصادی ایرنا، « اسماعیل ملک اخلاق» در مراسم اجلاس مدیریت مشتری مداری در سالن همایش های بین المللی صدا و سیما با اشاره به اهمیت مشتری گرایی گفت: مشتری نقش مهمی در کسب بازار برای شرکت های دانش بنیان و فروش تولیدات شان ایفا می کند زیرا به خوبی کیفیت کالا را ارزیابی می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ملک اخلاق تاکید کرد: مشتری مداری همان سود رساندن به شرکت های دانش بنیان است.

**عقب ماندگی از برنامه ها به دلیل نبود مدیریت/اجازه ندادن به بخش خصوصی دلیل اصلی عقب ماندگی
در ادامه مراسم، «فرید موسوی» نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس نیز گفت: بحث مشتری مداری در فضای مدیریتی از سال80 آغاز شد اما مشتری مداری در فضای اقتصادی چندان نهادینه نشده است.
موسوی با تاکید بر اینکه خصوصی سازی در سال 89 ترسیم شد و بعد از 12سال فاصله، به آن برنامه دادیم، افزود: بر این اساس، به بخش خصوصی اجازه توانمند شدن ندادیم و امروز یک الگوی سازمانی نظام دولتی را به درستی طراحی نکرده ایم.
وی با اشاره به مشخص نبودن ابعاد و ماموریت های چند وزارتخانه و دستگاه گفت: آنها براساس برداشت خود برنامه ریزی می کنند نه مشتری گرایی، در حالیکه مشتری محور تصلای فعالیت ها است و ارتباط نداشتن با مشتری ما را متحمل هزینه ها می کند.
موسوی با بیان اینکه قانون در کشور کم نداریم، افزود: تغییر وضعیت موجود با عزم جدی مردم میسر می شود.

**لزوم رقابت برای افزایش کیفیت محصولات
در ادامه ایرج ندیمی نماینده سابق مجلس و مشاور عالی معاون رئیس جمهوری گفت: برای حمایت از مشتری باید رقابت داشته باشیم، کیفیت را بالا ببریم و قیمت ها را تنظیم کنیم.
وی ارتقای فناوری را در مسیر مشتری مداری مهم دانست و افزود: با علم فناوری می توانیم به صورت آنلاین کالاها را رصد کرد تا عرضه کننده به دنبال یافتن مشتری باشد.
ندیمی اظهار کرد: در شرایط کمبود منابع مالی و ارزی مجبوریم در رفتار با مشتری تجدید نظر کنیم زیرا در فضای رقابتی باید مشتری مدار باشیم اما بدون مدیریت کارها به خوبی انجام نمی شود.

**ناموفق بودن دولت ها در بحث مشتری مداری
رییس فراکسیون اصناف مجلس با بیان اینکه در 110 سال گذشته همه دولت ها در بحث مشتری مداری ناموفق بودند، افزود: مشتری برای شرکت ها آب حیات است و برای حفظ مشتری باید روابط بین المللی خود را با دنیا گسترش دهیم و به دنبال بازارهای هدف باشیم.
شهباز حسن پور با بیان اینکه تاکنون از 150 بازار اصلی غافل بوده ایم ،افزود: اقتصاد مقاومتی نیز مربوط به کشورهای پیشرفته بوده و ما 50 سال عقب هستیم.
برای آگاهی از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان با کانال اقتصادی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
IRNAeco@
اقتصام **1070** 6075* تنظیم: فریبا بابائی **انتشار : زهرا هجینی نژاد

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۰۳۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد

در آیینی با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور، استاندار بوشهر، معاون اقتصادی استاندار بوشهر، مدیران کل اقتصادی و سرمایه گذاری استانداری بوشهر، رایزن بازرگانی هند در ایران، معاون سازمان توسعه تجارت، رئیس میز هند در وزارت خارجه و تجار بوشهری و هندی و مدیران حوزه صنعتی و اقتصادی استان بوشهر، مرکز تجاری هند و ایران در محل نمایشگاه ایران اکسپو راه اندازی شد.

احمد محمدی زاده استاندار بوشهر در این آیین با تقدیر از سازمان توسعه تجارت و سفرای دو کشور ایران و هند اظهار داشت: راه اندازی این مرکز فرصت مناسبی برای گسترش مناسبات دو کشور است.

وی با اشاره به اشتراکات فرهنگی و اجتماعی بوشهر و هند خاطر نشان کرد: بنادر استان بوشهر و هندوستان، سابقه طولانی در تجارت و بازرگانی دارند و اشتراکات فرهنگی زیادی وجود دارد.

استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: بسیاری از اصطلاحات هندی در ادبیات استان بوشهر وجود دارد و جمعیت هندی تبار‌ها هم‌اکنون نیز در استان بوشهر زیاد است.

محمدی زاده با بیان اینکه اکنون لنج‌ها و شناور‌های بوشهری به هندوستان تردد دارند گفت: خلیج فارس و دریای عمان، ارتباط مستقیمی بین بنادر بوشهر و هندوستان ایجاد کرده است.

وی به ظرفیت‌های اقتصادی استان بوشهر پرداخت و ابراز داشت: تولید ۷۴ درصد گاز کشور، تولید ۴۹ درصد محصولات پتروشیمی، تولید صد در صد میعانات گازی و صادرات ۹۳ درصد نفت ایران از ظرفیت‌های مهم این استان است.

استاندار بوشهر تصریح کرد: بوشهر از قطب‌های تولید خرمای کشور است که در هند نیز مصرف بالایی دارد.

محمدی زاده با بیان اینکه ۵۰ درصد میگوی ایران در استان بوشهر تولید می‌شود افزود: مبادلات تولیدات استان بوشهر با هندوستان از اهداف راه اندازی این مرکز تجاری است.

وی گفت: روابط سنتی و قدیمی تجاری بوشهر و هند باید به روابط نوین و جدید تبدیل شود و کیفیت فعالیت‌های تجاری و بازرگانی دو طرف ارتقا یابد.

استاندار بوشهر اضافه کرد: انتخاب یکی از تاجران باسابقه بوشهری به عنوان مدیر مرکز تجاری ایران و هند امری ارزشمند است و بزودی نخستین نمایندگی این مرکز در بوشهر راه اندازی می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • دستگاه‌های دولتی مکلف به پاسخگویی و اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی هستند
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول، غیرقانونی است
  • اعتراض شماری از مسوولان فنی و کنترل کیفی کارخانه های مواد غذایی
  • روی «کیفیت بخشی به نظام آموزشی» و «تقویت مدارس دولتی» تمرکز داریم
  • معمای فرسایش مداری مشتری‌های داغ حل شد
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای